Nieuws

LCC veldloop in Sint-Truiden 27 januari 2019

Gepost op: 31 januari 2019

Noach Luys

Door het koude en natte weersomstandigheden daagden er maar een handvol atleten op in het domein Speelhof in Sint-Truiden. Onze “DieHards” waren er wel. Noach Luys liep bij de cadetten jongens en veroverde de 13de plaats.
Proficiat!!!!


Kampioenschap van Vlaanderen cadetten en scholieren indoor in Gent 20 januari 2019

Gepost op: 20 januari 2019

Michael Vanderhoven


Michael Vanderhoven was geselecteerd voor de 400 m bij de cadetten door zijn mooie prestatie op deze afstand tijdens de provinciale kampioenschappen eerder deze maand. Het was ook zijn eerste deelname aan een groot kampioenschap. Hij liep een voortreffelijke race, mooie gecontroleerd en maakte de wedstrijd af met een schitterende spurt met een prachtige tijd van 56″24. Eén seconde sneller dan zijn beste tot dan. Als toetje op de taart eindigde hij op de 3de plaats, hetgeen hem de bronzen medaille opleverde. 
Proficiat!!!


Provinciaal kampioenschap veldlopen in Tongeren 13 januari 2019

Gepost op: 20 januari 2019

Bij de cadetten jongens was enkel Luys Noach van de partij en hij vocht zich een weg naar de 9de plaats.  Master Els Gerrits kon zich door de modder heen naar een mooie tweede plaats en de zilveren medaille lopen. Proficiat!!!


LCC veldloop in Lanaken 06 januari 2019

Gepost op: 20 januari 2019

Terwijl Michael Vanderhoven zich in het zweet liep in de topsporthal in Gent, ploeterden Febe Boonen en Noach Luys door de modder in de LCC veldloop in Lanaken. 
De eerste reeks waren de benjamins meisjes eerstejaars. Febe Boonen merkte weinig van de staat van het parkoers, want Febe vocht zich naar de 16de plaats. Bij de cadetten jongens finishte Noach Luys als 13de.
Proficiat !!!!


Provinciaal kampioenschap indoor alle categorieën in Heusden 05 januari 2019 – 06 januari 2019

Gepost op: 20 januari 2019

Op de eerste dag van dit PK komen de korte afstanden en de kampnummers aan bod en de tweede dag is voor de loopproeven van 200 m en langer.
Op de eerste dag begonnen onze cadetten Michael Vanderhoven en Noach Luys met de 60 m. Noach was een beetje zenuwachtig en maakte een valse start. Michael bereikte de aankomst na 7″95. Met deze tijd was hij geselecteerd voor de finale. Bij het verspringen zagen wij Noach bij de cadetten deelnemen. Noach sprong 4m89. Onze finalist op de 60 m was Michael Vanderhoven. In deze finale bemachtigde hij de bronzen medaille met een nieuw persoonlijk record van 7″90.

Op de tweede dag zijn de langere afstanden aan de beurt in de topsporthal van Gent. Michael Vanderhoven was present. Bij de cadetten deed Michael een goede zaak en won de gouden medaille in een mooie tijd van 57″20.
Proficiat !!!!


Kerstcorrida in Meeuwen 27 december 2018

Gepost op: 1 januari 2019

Een jaarlijks wederkerend evenement is de deelname aan de Kerstcorrida in Meeuwen. Een aantal van onze atleten namen deel aan deze stratenloop, die ‘s avonds door de straten van Meeuwen-Centrum geleid worden. Op de 1 km voor onze jongste atleten zien wij Febe Boonen, Lukas Lamberights en Lily Lamberights. Op de 5 km jogging liepen mee : Johny Willen. Op de 10 km zien wij zelfs Emma Jeunen en Sien van der Have verschijnen.
Proficiat!!!


Openmeeting indoor met jeugd (vanaf pupil) 21 december 2018

Gepost op: 1 januari 2019

Voor onze eerste indoormeeting van het seizoen stomen wij naar de indoorhal in Heusden. Naar gewoonte worden de horden reeksen eerst afgewerkt. Daarna was het lang wachten op de reeksen van de 60 m. Dan verscheen onze cadet Michael Vanderhoven aan de start. Michael sprintte naar een nieuw persoonlijk record van 7″93 (hij dook voor het eerst onder de 8″) en verdiende zo een plaats in de finale. In deze finale finishte hij als 5de in een tijd van 7″95. 
Proficiat !!!!


LCC veldloop in Dilsen 23 december 2018

Gepost op: 1 januari 2019

De laatste LCC veldloop van het jaar is altijd deze van Dilsen. Ideaal voor onze studenten en scholieren om nog eens lekker alle stress uit het lichaam te lopen. Enkele nieuwkomers waren te bespeuren in het park “Ter Motte” in Dilsen. Zo Was Lukas Lamberights toe aan zijn eerste veldloop. Febe Boonen was onze eerste atleetje die stond te trappelen aan de startlijn. Febe kon haar goede vorm verzilveren in een schitterende 12de plaats. Bij de eerstejaars pupillen was Laurens Vreys weer present. Hij startte deze keer rustiger en daar plukte hij de vruchten van aan de aankomst met een schitterende 17de plaats. Nieuwkomer Lukas stond aan de start bij de tweedejaars pupillen. Lukas werd door de supporters stevig vooruit geroepen. Hij rondde zijn eerste veldloop af met een mooie 25ste plaats. 
Bij de cadetten waren Michael Vanderhoven en Noach Luys van de partij. Michael finishte als 10de en Noach als 13de. Bij de scholieren heren was Pieter Houben onze deelnemer en hij werd 20ste. Truus van der Have kwam als 14de over de streep bij de seniors dames. 
​Proficiat !!!!!


LCC veldloop in Bree 02 december 2018

Gepost op: 6 december 2018

De Sinterklaasveldloop aan de Boneput in Bree is een beetje traditie. Zo kort voor de examens kozen sommige scholieren om hun hoofd in de boeken te steken. Maar toch waren er een paar nieuwe gezichten in het veld. Het parkoers lag er goed maar toch zacht bij. Bij de eerste reeks van de benjamins meisjes vertrok Lily Lamberighs in haar eerste veldloop. Zij nam een vlotte start. Febe Boonen speelde na het startschot haasjeover met een ander atleetje dat voor haar was gevallen. Lily kon haar tempo volhouden en werd in haar eerste veldloop 14de. Febe liep een schitterende achtervolging na haar oponthoud aan de start en staat als 15de in de uitslag. Bij de eerstejaars pupillen vonden wij weer een nieuwkomer Laurens Vreys. Hij startte als een pijl uit een boog, maar moest in de tweede ronde gas terugnemen. Toch kon hij nog een mooie 19de plaats bemachtigen in zijn eerste veldloop. Bij de cadetten jongens finishte Michael Vanderhoven op de 13de plaats en Noach Luys op de 15de plaats. Pieter Houben vertrok bij de scholieren jongens. Pieter werd 16de. Bij de seniors dames verscheen Truus van der Have die haar eerste examens achter de rug had. Zij werd 9de.
​Proficiat!!!!!


LCC veldloop in Genk 25 november 2018

Gepost op: 29 november 2018

Bij de cadetten jongens waren Noach Luys en Michael Vanderhoven present. Noach finishte net voor een verraste Michael op de 12de plaats. In de reeks van de scholieren jongens liep Pieter Houben naar de 17de plaats.

Proficiat !!!


Volgende pagina »

Meer informatie nodig? Contacteer ons!

Wij beantwoorden jouw vragen. Contacteer ons telefonisch, via email of via sociale media.