Nieuws

LCC veldloop in Bree 02 december 2018

Gepost op: 6 December 2018

De Sinterklaasveldloop aan de Boneput in Bree is een beetje traditie. Zo kort voor de examens kozen sommige scholieren om hun hoofd in de boeken te steken. Maar toch waren er een paar nieuwe gezichten in het veld. Het parkoers lag er goed maar toch zacht bij. Bij de eerste reeks van de benjamins meisjes vertrok Lily Lamberighs in haar eerste veldloop. Zij nam een vlotte start. Febe Boonen speelde na het startschot haasjeover met een ander atleetje dat voor haar was gevallen. Lily kon haar tempo volhouden en werd in haar eerste veldloop 14de. Febe liep een schitterende achtervolging na haar oponthoud aan de start en staat als 15de in de uitslag. Bij de eerstejaars pupillen vonden wij weer een nieuwkomer Laurens Vreys. Hij startte als een pijl uit een boog, maar moest in de tweede ronde gas terugnemen. Toch kon hij nog een mooie 19de plaats bemachtigen in zijn eerste veldloop. Bij de cadetten jongens finishte Michael Vanderhoven op de 13de plaats en Noach Luys op de 15de plaats. Pieter Houben vertrok bij de scholieren jongens. Pieter werd 16de. Bij de seniors dames verscheen Truus van der Have die haar eerste examens achter de rug had. Zij werd 9de.
​Proficiat!!!!!


LCC veldloop in Genk 25 november 2018

Gepost op: 29 November 2018

​Bij de cadetten jongens waren Noach Luys en Michael Vanderhoven present. Noach finishte net voor een verraste Michael op de 12de plaats. In de reeks van de scholieren jongens liep Pieter Houben naar de 17de plaats.

Proficiat !!!


LCC veldloop in Tongeren 04 november 2018

Gepost op: 18 November 2018

Onze wedstrijdkalender voor het winterseizoen laat zien dat onze eerste veldloop deze in Tongeren is. Een veldloop die deel uit maakt van het Limburgs Cross Criterium heeft dit jaar een kleine make-over gekregen, omdat het voetbalveld veranderde in parkeerplaats en rond het sportpark een finse piste is aangelegd. Nadeel is dat amper enkele dagen geleden haksel werd aangevoerd en daardoor de finse piste veel te zacht was. Spijtig maar het weze zo. Te lange pinnen was ook geen goed idee, want je zou kunnen eindigen met een hele boom aan je voeten.
De cadetten waren met zijn tweeën: Michael Vanderhoven en Noach Luys. Michael vertrok een beetje te goed door met de koplopers mee te gaan en moest in de tweede ronde iedereen laten voorgaan ook doordat hij regelmatig haksel uit zijn te lange pinnen moest halen. Hij werd uiteindelijk 10de. Ook Noach was een beetje te snel vertrokken, maar liet het tempo al snel dalen, maar moest zich toch nog reppen voor het behoud van zijn 14de plaats.
Proficiat !!!!!


LCC veldloop in Neerpelt 11 november 2018

Gepost op: 18 November 2018

Voor de tweede veldloop van het seizoen moeten wij naar het domein Dommelhof in Neerpelt. Een veldloop met heuvels en zand, en als het weer tegenzit modder op verschillende plaatsen. Maar daar werden onze atleten dit jaar van gespaard. In de reeks van de eerstejaars benjamins zocht onze nieuwkomer Febe Boonen zich een weg tussen de bomen naar de aankomst. Febe sprintte als 27ste over de aankomst. Bij de jongens cadetten waren Michael Vanderhoven en Noach Luys van de partij. Onze jongens startte deze keer voorzichtiger en dat resulteerde dan ook in een schitterende resultaat. Michael liep als 10de over de streep, Noach zorgde voor een 18de plaats.
Proficiat!!!!!


Meer informatie nodig? Contacteer ons!

Wij beantwoorden jouw vragen. Contacteer ons telefonisch, via email of via sociale media.