Aansluiten

Inleiding

Elk nieuw lid mag de eerste paar weken verschillende trainingen komen meedoen. Na een paar weken zal een bestuurslid enkele aansluitingsformulieren meegeven aan het nieuwe lid. Deze papieren moeten zo snel mogelijk ingevuld worden en teruggebracht worden naar één van de bestuursleden. Vanaf dat je de aansluitingsformulieren gekregen hebt, wordt er ook verwacht dat het lidgeld zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt.

Onze club heeft drie categoriën van leden: Keep on Runners, recreanten en wedstrijdatleten.

Recreanten

Recreanten zijn atleten aangesloten bij AVT Maaseik en krijgen geen val-startnummer. Recreanten kunnen meedoen aan twee trainingen onder begeleiding van een trainer. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan de meeste wedstrijden die georganiseerd worden (behalve officiële kampioenschappen). Binnen AVT Maaseik trainen de recreanten en wedstrijdatleten gezamenlijk.

Recreanten betalen 75 euro voor een volledig seizoen.

Wedstrijdatleten

Wedstrijdatleten zijn aangesloten bij AVT intercomunale en hebben daarbij een val-startnummer. Ze trainen samen met de recreanten tijdens de trainingen van AVT Maaseik, maar kunnen ook naar andere kernen van AVT gaan voor extra trainingen. Naast de extra trainingen binnen AVT kunnen zij meedoen aan alle wedstrijden. AVT-atleten mogen ook gratis naar de nacht van de atletiek en komen in aanmerkingen voor het AVT-puntensysteem. Meer informatie over AVT vindt u op deze site.

Wedstrijdatleten betalen 120 euro voor het volledig seizoen 2018 – 2019.
Er kan een wedstrijdshirt gekocht worden voor 20 euro. Het wedstrijdshirt is verplicht te dragen op kampioenschappen, niet op jeugdmeetings of openmeetings.

Keep On runners

Keep On Runners zijn vooral de volwassenen van onze club. Zij worden begeleid door Peter van der Have op woensdagavond. Op maandag en vrijdag krijgen zij een schema die ze met niveau-genoten kunnen afwerken. Deze groepen volgen niet de leeftijdscategorieën zoals boven beschreven staat.

Keep On Runners betalen 40 euro voor een volledig seizoen.

Beloningsysteem recreanten en wedstrijdatleten

Atleten die gedurende het atletiekseizoen voldoen aan bepaalde criteria, krijgen een tegoedbon van Dreamland t.w.v. 25 euro.
De criteria:

  • Deelnemen aan 4 wedstrijden, waarvan minstens één pistewedstrijd en één veldloop;
  • Aanwezig zijn op het kernfeest in 2018 (waar de bonnen aan de atleten zullen worden uitgereikt).

Leeftijdscategorieën

Geboortejaar categorie
2012 Kangoeroe
2011-2010 Benjamin
2009-2008 pupil
2007-2006 Miniem
2005-2004 cadet
2003-2002 scholier
2001-2000 Junior
vanaf 1999 senior
Ouder dan 35 jaar Master

Trainingverantwoordelijke

Kangoeroes, Benjamins, pupillen:
Emma Jeunen
Emma@avtmaaseik.be

Vanaf cadet
Nico Bos

Keep On runners
Peter van der Have
peter@avtmaaseik.be

Meer informatie nodig? Contacteer ons!

Wij beantwoorden jouw vragen. Contacteer ons telefonisch, via email of via sociale media.